top of page

Support och fortsatt installation

Jönköping Energi meddelar att de kommer ha supporttelefonen öppen även i dag mellan 08-16. Det är alltså på telefonnummer 036–19 61 90 som vi kan nå dem om vi behöver hjälp under installationen. Måndag till onsdag kommande vecka är telefonen öppen kl 08-22.


På måndag fortsätter installationen för ytterligare ca 70 anslutningar. Arbetet från Jönköping Energi's sida beräknas påbörjas kl 09. Tänk på att det är manuellt arbete för Jönköping Energi att koppla om fibertrådarna till rätt hus - det innebär att det kan dröja innan just din anslutning börjar fungera under installationsdagen. Och sedan samma sak på tisdag och onsdag.


För alla er som ska installera era Wetternet-boxar under veckan - här är alla relevanta nyhetsartiklar där ni kan få information om hur ni går tillväga, och det som vi hittills lärt oss under resans gång:


Instruktionsfilm installation av Wetternetbox


Övrig info om installation


Spara den gamla mediaomvandlaren!


Enstaka fall av problem efter byte av boxen


Acceptera Jönköping Energi's serviceavgift - för alla som vill använda sin fiberuppkoppling

Om du inte är på plats, eller om du på något sätt inte kommer åt att acceptera serviceavgiften, så kan du ringa Jönköping Energi på 036–19 61 90 och få hjälp med detta.


TV-box för Gruppavtalet - följ instruktionerna i den PDF-fil som finns på sidan nedan för att aktivera TV-kanaler.
Mvh

Styrelsen HV-fiber

526 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page