top of page

Hur du byter ut din box

I september kommer flytten till Jönköpings Energi's stadsnät (Wetternet) göras. I och med flytten behöver vi byta ut hårdvaran - det är alltså Mediaomvandlaren som ska bytas ut mot Wetternetboxen.


Wetternet har gått ut med information (mer info finns här https://www.hvfiber.se/post/byte-av-boxar-viktig-information ) om när det är dags för dig att byta ut din utrustning. Datumet då detta sker kommer variera för våra medlemmar med början den 15 september 2023. Datumet då just din utrustning ska bytas ut, står i det Värdebevis (där QR-koden finns) som du har fått av Wetternet via mail eller per post.


• OBS! Det kommer att vara avbrott i din bredbandskommunikation under den dag då din anslutning flyttas.

• OBS! Det är viktigt att du byter din utrustning just det datum som står i Värdebeviset. Se med andra ord till att boka detta datum i din kalender. Nedan finns information om du önskar beställa hjälp med installationen.


Nedan kan du titta på 2 st instruktionsfilmer hur man går tillväga om man löser installationen själv - Detta tror vi de flesta kommer kunna klara av.


  • Om eventuella frågor dyker upp den dag då din anslutning flyttas över, kommer du att kunna ringa 036–19 61 90. Via detta telefonnummer, som fungerar från den 15 september, får du telefonsupport på vägen.

  • Om du önskar beställa hjälp med att byta utrustning hemma hos dig gör du det via mejl till installationshjalp@jonkopingenergi.se - Ange namn, mobiltelefonnummer och adress till den bostad där bytet ska göras, så kommer vi kontakta dig och boka en tid för bytet.För er som tecknat HV-fibers Gruppavtal så kommer vi i ett senare skede går ut med grundläggande instruktioner för TV-boxen också.Första filmklippet visar hur man tar bort den befintliga boxen.Det andra visar hur du monterar den nya Wetternetboxen.


Mvh


Styrelsen HV-fiber

1,003 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page