top of page

Årsmöte 2021 - Kallelse


1. Kallelse 2021
.pdf
Download PDF • 102KB

Du är kallad till HV-fibers årsmöte. Det hålls den 17 april kl 15 via videokonferens.


All dokumentation som gås igenom på mötet finns samlad under "dokument" på hemsidan. Klicka på direktlänk här för att komma rätt.


För att kunna se de bifogade dokumenten till årsmötet, måste du vara medlem på hemsidan (d.v.s. kunna "logga in" på hemsidan). Är du inte redan det, eller har problem att förstå hur man gör - finns det en artikel här som hjälper dig - se under "Nr 1 - Jag kan inte logga in". Du behöver inte vara medlem i föreningen för att kunna vara medlem på hemsidan.


Du behöver inte vara medlem i föreningen för att delta - alla är välkomna. Dock har du endast rösträtt som medlem, eller om du företräder någon annan via fullmakt (obs att du endast kan ha fullmakt för 1 medlem).


Videokonferens är vardagsmat för vissa, men något magiskt för andra. Oavsett din nivå, så vill vi hjälpa så många vi kan och se till att röja så många problem ur vägen innan mötet som möjligt. Därför kommer vi hålla ett par utbildningstillfällen. Mats Wykman i styrelsen är den som håller i detta och kommer ut med mer information inom kort.


Har ni frågor eller synpunkter - kontakta någon av oss i styrelsen direkt, eller kontakta oss via hemsidan, så svarar vi så fort vi kan.


Hjärtligt välkomna!


Styrelsen i HV-fiber


211 views0 comments

Recent Posts

See All

Kallelse till årsmöte, 8 maj 2022

Kallelse till ordinarie årsstämma Den 8 maj 2022, kl 15:00, Filadelfia Digitalt (mer info nedan). 1. Mötets öppnande 2. Val av ordförande samt sekreterare vid stämman 3. Godkännande av röstlängden 4.

Comments


bottom of page