top of page

Nu ska du välja tjänst!

Du ska senast den 31 maj ha registrerat vilken typ av tjänst du vill ha. Mer info finns här:


Du har i det här läget 2 val:

  • "HV-fibers Gruppavtal" (endast för privatperson). Innebär att du godkänner innehåll i Gruppavtalet och villkoren runt denna (https://www.hvfiber.se/post/nytt-gruppavtal)

  • "Jag avstår". Innebär att du själv vill välja tjänster i det öppna nätet. Du kommer inom en snar framtid få mer info om när detta är dags. Är du nyfiken kan du redan nu gå in på Jönköping Energi's (Wetternet) portal och se hur det ser ut (du kan dock inte beställa ännu). Länk för Privatperson och Länk för företag

Vi önskar ha ditt svar oavsett om du väljer "HV-fibers Gruppavtal" eller "Jag avstår", så vi vet att du har varit aktiv.


Nu ska du registrera ditt val. Gör så här:


Logga in på Västfibers hemsida, se instruktioner i länken nedan


Om du inte kan logga in, eller känner att du inte har kunskap att genomföra valet själv, kontakta Mats Wykman i styrelsen på 070-610 85 34, eller via mail mats.wykman@improventa.se

Mats behöver Ditt namn, anslutningsadress, mailadress, mobilnummer, samt ditt önskade val.


När du har loggat in (fungerar på samma sätt om du gör det på mobiltelefon och på dator):

Till vänster i bild, ser du nedan meny. Klicka på "Val av tjänst"När du klickat på "Val av tjänst" kommer du se dina anslutningar (exempelbild nedan). Har du flera anslutningar ser du alla dessa - har du 1 anslutning ser du denna.

Du ska välja tjänst för var och en av dina anslutningar. Har du flera anslutningar, kan du göra olika val för dina anslutningar.

Klicka på ikonen längst till vänster (inringad i rött i bilden nedan) för var och en av dina anslutningar och gör ditt val i nästa steg.

  • Har du en stängd anslutning (dvs använder inte ditt fiber)? Gör ditt val ändå, så att vi ser att du har varit aktiv. Välj i så fall "Jag avstår" i nästa steg. Din anslutning kommer fortsätta vara stängd.

  • Är du osäker på vilken adress som hör till vilket hus, kontakta då oss i styrelsen, så ska vi försöka hjälpa dig.

När du klickat på inringade ikonen i bilden ovan, visas nu en ruta med "Mitt val" (bilden nedan). Om du klickar på nedåtpilen i menyn vid "Mitt val", så visas dina valmöjligheter.

  • Om du vill välja HV-fibers Gruppavtal, så klickar du på "HV-Fibers Gruppavtal".

  • Om du själv vill välja tjänster i det öppna nätet i Jönköping Energi's Portal i ett senare läge, så väljer du "Jag avstår".

När du har gjort ditt val - klicka på knappen "Spara".


Om du har flera anslutningar, repetera stegen ovan för övriga anslutningar.


Nu är allt klart!
Vad händer sedan?

När du klickat på "Spara"-knappen kommer ett automatiskt mail skickas till dig med en bekräftelse/kvitto på att ditt val är gjort.

Saknar du en korrekt mailadress på Västfibers hemsida så får du förstås inget kvitto via mail, utan då hittar du kvittot på Västfibers hemsida, under menyn "Mina dokument" (från menyn längst till vänster). Om du inte alls har tillgång till Västfibers hemsida - kontakta oss i styrelsen, så mailar vi det till en mailadress som du angivit oss. Annars vet du att kvittot ligger i tryggt förvar på Västfibers hemsida.


Vi kommer återkomma med information om vad som rent praktiskt kommer hända sedan, oavsett vilket val du har gjort.

665 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page