top of page

Byte av boxar - viktig information

Den 2 juni skickade Jönköping Energi (Wetternet) ut viktig information om att du kommer behöva byta din Mediaomvandlare (Boxen som sitter på insidan av ditt hus där själva fibern kommer in), till deras motsvarighet; "Wetternetboxen".


Om du missar detta kommer din anslutning sluta fungera efter den 30 september.


Jönköping Energi har skickat ett mail till dig, och i ett fåtal fall via post. Mailet kom från "Wetternet" med rubriken "Information om byte till Jönköpings Stadsnät - Jönköping Energi" den 2 juni 2023.


Om du inte hittar mailet - Titta för säkerhets skull i din skräp-post om mailet har hamnat där.


Om du upplever att du inte fått någon information, vare sig på mail eller via post - kontakta oss omgående!


Du hittar kontaktuppgifter till oss i styrelsen på hemsidan (www.hvfiber.se) eller genom att gå in på hemsidan och skicka ett meddelande via kontaktformuläret https://www.hvfiber.se/kontakt. Viktigt att du anger namn, adress, fastighet, mail och mobilnummer. Vi kan ha felaktiga kontaktuppgifter till dig nämligen.


I mailet/brevet finns instruktioner om när och var du kan hämta ut din Wetternetbox. I den bifogade pdf-filen finns en "QR-kod" som du använder då du ska hämta ut boxen. Har du beställt Gruppavtal kommer samtidigt kunna hämta ut din nya TV-box. Utlämningsställe är Filadelfia Vireda den 28, 29 eller den 30 augusti mellan kl 16-20 dessa dagar. I mailet (i den bifogade pdf'en) får du även information om det planerade datum då din utrustning ska bytas ut.


Behöver din granne hjälp att hämta ut sin box? Då kan han/hon skicka sitt mail till dig - det räcker med att du visar upp koden, så kan du hämta ut boxen åt någon annan. Se bara till att ni sedan inte blandar ihop boxarna!


Mer info kommer strax.


Mvh


Styrelsen1,097 views0 comments

Recent Posts

See All

Jönköping Energi meddelar att de kommer ha supporttelefonen öppen även i dag mellan 08-16. Det är alltså på telefonnummer 036–19 61 90 som vi kan nå dem om vi behöver hjälp under installationen. Månda

Flera medlemmar som har kopplats in, har ännu inte kommit igång med bredbandet. I flera fall beror det på att ni inte har accepterat serviceavgiften från Jönköping Energi. När ni bytt till Wetternetbo

bottom of page