top of page

Fakturering

För några dagar sedan skickades fakturor till alla medlemmar via mail eller brev.


Med tanke på nyhetsinlägget från april (https://www.hvfiber.se/post/aktuellt-i-f%C3%B6reningen-april där vi ondgjorde oss över att vi för varje fakturering måste göra ett arbete att påminna ett allt för stort antal medlemmar), så gör vi ett försök att påminna via hemsidan. Du som inte känner igen dig, kan alltså sluta läsa det här inlägget nu.


Fakturan förfaller den 1/7. Du som vet med dig att du har lätt att missa fakturor som kommer via mail eller post, föreslår vi att du registrerar fakturan för betalning redan nu.


Är du osäker på när vi fakturerar, kan du alltid titta i föreningens kalender där alla viktiga datum läggs in (ligger under "Föreningsinfo / Föreningskalender").


Har du inte fått fakturan? Vänta tills mitten/slutet av nästa vecka (v23) och se om den dyker upp. Om inte - kontakta vår Kassör, Hans Karlsson. Eventuellt måste du uppdatera din nya mailadress, eller ny bostadsadress. Det kan också vara så att din faktura ligger i "skräpmail", så kolla där först.


Kontaktuppgifter till Hans finns på hemsidan, under "Föreningsinfo / Styrelse".


Med vänliga hälsningar

Styrelsen HV-fiber

244 views0 comments

Recent Posts

See All

Nu är det hög tid att välja mellan HV-fibers Gruppavtal och Öppen fiber - ska göras innan den 31 maj. I nuläget saknar vi registreringar från ca 100 personer. Mvh Styrelsen HV-fiber

bottom of page