top of page

Värdebevis på mobilen?

Vi har fått en bra fråga om det räcker att visa upp QR-koden på Värdebeviset direkt via mobilen när du hämtar ut Wetternetboxen under uthämtningsdagarna (28-30 augusti kl 16-20 i Filadelfia Vireda), eller om man måste skriva ut det först?


Att visa koden på mobiltelefon fungerar alldeles utmärkt. Eller om du har en padda eller en laptop - det viktigaste är att du har något att visa upp QR-koden med.


Faktum är att det är bättre att visa upp QR-koden via mobilen i stället för att själv skriva ut den på papper (inte bara för att spara på papper och skrivarbläck, utan även för att kvaliteten på koden i mobilen är bättre än på ett utskrivet papper). Dock ska båda alternativen fungera.


Mvh

Styrelsen HV-fiber282 views0 comments

Recent Posts

See All

Jönköping Energi meddelar att de kommer ha supporttelefonen öppen även i dag mellan 08-16. Det är alltså på telefonnummer 036–19 61 90 som vi kan nå dem om vi behöver hjälp under installationen. Månda

Flera medlemmar som har kopplats in, har ännu inte kommit igång med bredbandet. I flera fall beror det på att ni inte har accepterat serviceavgiften från Jönköping Energi. När ni bytt till Wetternetbo

bottom of page