top of page

Välkommen till HV-fibers nya hemsida!

Vi har under en period, av olika anledningar, haft svårt att få ut information till våra medlemmar. Vi har identifierat att hemsidan har behövts förnyas för att göra det enklare för oss i styrelsen att kommunicera med medlemmarna, men även att våra medlemmar ska kunna kommunicera tillbaka till oss.


Vi vill därför att ni ska bli medlemmar på hemsidan. Som medlem finns mer information tillgänglig, dokument och fler möjligheter än om ni enbart går in som gäst på hemsidan, så det kan vi rekommendera.


Enklaste sättet att bli medlem är att (om ni använder dator) klicka på ikonen uppe i högra hörnet och välja att bli medlem - följ instruktionerna för detta. Man kan även ladda ner en app till mobilen för att snabbare få information om driftstörningar exempelvis - det är Wix vi använder, vilket innebär att det är deras app som ni då laddar ner.

Ge gärna feedback på hur vi kan göra sidan bättre/enklare. I nuläget finns en hel del dialoger på engelska, vilket vi kommer försöka "arbeta bort" - hoppas ni har överseende med detta.

Hälsningar

Styrelsen HV-fiber

207 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Trevlig hemsida och tydlig!

Like
bottom of page